DERTOUR tippek, beszámolók a világ minden tájáról

Állítsa össze utazását egyénileg!

8. nap - Constance Lemuria Resort, Constance Ephelia Resort, búcsú a Seychelle-szigetektől

Constance_Lemuria1.jpgAz 5 és fél csillagos Constance Le Muria Resortban fogyasztjuk el vacsoránkat, büfé jelleggel. Vacsora partnerünk a szálloda marketingese, akitől többek között megtudjuk, hogy a hotelnek van egy saját turtle managere, aki a kis teknősökkel foglalkozik, hogy eljussanak a partról a vízbe. Sok képet és videót látunk a kis teknősökről, illetve az itt szervezett esküvők „kulissza titkaiba” is betekintést nyerhetünk. Természetesen, mint a legtöbb 4-5 csillagos Seychelle-szigeteki hotelben lehetőség van esküvőt szervezni. Ki ne szeretné ilyen paradicsomi körülmények között kimondani az igent? Ha bővebben érdekelnek esküvői csomagjaink, újdonságként külön DERTOUR katalógusban választhatunk kedvünkre az ajánlatok közül.

Másnap reggel a Constance Le Muria Resort  junior suite szobájában ébredni lenyűgöző, miközben a háttérben az óceán hullámzásának zaja szűrődik be.Constance_Lemuria12.jpgConstance_Lemuria13.jpgConstance_Lemuria14.jpg A teraszon kávézva a reggeli fényben még jobban feltűnik, hogy természetes anyagok használatával, mint a fa, kő, gránit, márvány és nád a Lemuria elegánsan illeszkedik környezetébe...
Constance_Lemuria2.jpg

Constance_Lemuria3.jpgHárom szép homokos partja van, ebből kettő könnyedén elérhető a villákból. A harmadik az Anse  Gorgette, ahová gyalog kb. 20 perc alatt juthatunk el a golfpályák mentén. Sétára persze nincs időnk, szerencsére az alsó recepciótól minden órában indul egy buggy, a kis elektromos autó, ami néhány perc múlva már meg is áll a Georgette-hez vezető kis ösvénynél.
Constance_Lemuria4.jpgA borongós idő ellenére a látvány lenyűgöző, az égszínkék tenger varázslatos, mindannyiunkat fürdésre csalogat, és élünk is a lehetőséggel. Pálmafák, fehér homok, égszín kék óceán, fodrozódó hullámok. A hátunk mögötti fákon trópusi madarak fészkelnek. Egyszerűen csodálatos. Az Anse Georgette-t az egyik titkos tippünk az idelátogatók számára, melyet nemcsak a hotel vendégei látogathatnak.

Constance_Lemuria6.jpgConstance_Lemuria8.jpg A kis ejtőzés után újra buggy-ba szállunk, majd a visszaérkezést követően végigvezetnek minket a hotel szobáin (senior suite és villák), valamint fontosabb pontjain.

Constance_Lemuria15.jpgConstance_Lemuria16.jpgConstance_Lemuria5.jpgEz a hotel a golf szerelmeseinek is kitűnő kikapcsolódást adhat hatalmas területen átívelő golfpályáival. Constance_Lemuria11.jpgConstance_Lemuria10.jpgGyermekes családoknak is ajánljuk : a Turtle Clubban szakképzett személyzet  foglalkozik a gyerekekkel 4-12 éves korig: halakat etetnek, kókuszt festenek, madarakat figyelnek meg, teknősöket keresnek, vagy a minden igényt kielégítő játszótéren játszanak felügyelet mellett. 

A Constance Lemuria  fő étterme a„The Legend“ nemzetközi büfé kínálatával és külön indiai specialitásokkal várja a vendégeket. Továbbá rendelkezik À-la-carte étteremmel, és bárokkal: "Főbár","Medence bár", "Strandbár", "Takamaka bár" társalgóval, a „The Beach Bar & Grill“ és a " The Seahorse"a legkülönfélébb halspecialitásokat és tengergyümölcseit kínálja kreolosan fűszerezve, összekötve a Seychelle-szigeteket Franciaországgal.

Hamarosan búcsút intünk Praslin-nak, és indulunk a kikötőbe, hogy felszálljunk a Cat Cocos-ra, és irány újra Mahé és az egyik utolsó hotel, amit ittlétünk során meglátogatunk: a DoubleTree by Hilton Seychelles Allamanda Resort & Spa, 4 csillagos szálloda, a Hilton szállodalánc „kistestvére”. Stílusát tekintve az egyszerűségre törekednek, mégis elegánsan kivitelezve. Ez az olcsóbb kategóriájú hotel közvetlenül a parton található, és egy kisebb wellness és spa részleg is épült mellette.Allamanda1.jpg

Allamanda2.jpgAllamanda10.jpgAllamanda3.jpgAllamanda11.jpgUtolsó nap lévén már mindenki nagyon fáradt, így a finom koktél és a rövid látogatást követően visszaszállunk a kisbuszunkba és elindulunk a study tour utolsó helyszínére, a sziget észak-nyugati részén a Port Launay Marine Nationalpark partjainál épült Constance Ephelia Resort 5 csillagos szállodába. A hotel egy 120 hektáros területen helyezkedik el, lenyűgöző  környezetben, körülvéve dombokkal és mangrove erdőkkel. Ez a hotel is gyerekbarát, a maga külön kis Gyerek Klubjával és teknős simogatójával. 

ConstanceEphelia2.jpg

Óceánra néző Junior és Senior Suite, spa villák saját medencével és kialakított terápiás kezelőszobával, Beach Villa 1-2 hálószobával,saját medencével, 2-3 szobás családi villa saját medencével,  Óceánra és a Marine Parkra néző Hillside Villa kategóriák közül válogathat az itt pihenni vágyó utasunk.


ConstanceEphelia1.jpgConstanceEphelia4.jpgConstanceEphelia5.jpgConstanceEphelia6.jpgConstanceEphelia9.jpgConstanceEphelia10.jpg6 étterem és 5 bár várja a vendégeket. A fő étterem, a  "Corossol"  svédasztalos, nemzetközi konyhával, főző-show-val várja a látogatókat. Az à la carte "Helios" étteremnek mediterrán konyhája van, az "Adam & Eve" étterme ázsiai specialitásokat kínál, a "Cyann"  "haute cuisine", és a "Seselwa" éttermekben többek között a helyi, kreol, és az Indiai-óceán specialitásait kóstolhatjuk meg. Az alkalmi "Kabana - Bar & Snack" közvetlenül a tengerparton található, és ellátja a vendégeket italokkal és rágcsálnivalókkal, 6 medencével. A lobbyban, ahová megérkezünk, ingyenes internetezésre van lehetőség, illetve a közelben különböző üzletek, fodrászat, és egy helikopter leszálló is helyet kapott... ConstanceEphelia11.jpg

ConstanceEphelia12.jpgConstanceEphelia13.jpgLassan elérkezik az utolsó vacsoránk ezen a paradicsomi szigeten, és a hangulatunk kicsit szomorúvá válik, mert másnap kora reggel búcsút kell intenünk Seychelle-nek, és a sok-sok élménynek. 

Ajánljuk a Seychelle-szigeteki nyaralást mindazoknak, akik  trópusi paradicsomba vágynak, de az aktív pihenést is kedvelik. Ajánljuk azoknak, akik szeretik a luxus szállodákat, magán szigeteket, és ajánljuk azoknak is, akik egyszerű panziókban lakva szeretnék megismerni ezt a csodálatos szigetvilágot. Itt valóban megáll az idő, garantáltan megfeledkezel minden problémádról. Egy Seychelle-szigeteki nyaralás egyenlő a tökéletes kikapcsolódással. Mégis, ha pár nap elteltével többre vágysz, mint a gyönyörű fehér homokos partok és az óceán fölé belógó pálmafák lenyűgöző látványa,akkor látogathatsz nemzeti parkot, megmászhatsz hegycsúcsokat és belecsöppenhetsz egy olyan világba, ahol az emberek egyszerűek és mégis intelligensek, barátságosak és őszinték.Megtanulhatod tőlük,hogy lehet tudatosan és felelősségteljesen együtt élni a természettel. 

 

Az alábbi hivatkozásra kattintva tájékozódhat aktuális  seychelle-szigeteki kedvezményeinkről.

 www.dertourluxury.hu/indiai-ocean/seychelles

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dertourtippek.blog.hu/api/trackback/id/tr305771829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Bemutatkozás

Ezt a blogot a Dertour Hungária Utazási Iroda hozta létre. Célja, hogy bővebb információt nyújtson az utazni vágyóknak egy-egy úticél részletesebb ismertetőjével. Hasznos tippekkel, beszámolókkal szeretnénk informálni az utasokat olyan témakörökben, mint például repülőjegy, szállásfoglalás, transzfer, vízum. Aktuális ajánlatainkat pedig bővebben, magyar nyelven is közzétesszük. Elérhetőségeink: 1051 Budapest, Bajcsy-Zs. út. 12. A/601. Tel.: 06 1 413 7268, 06 1 413 7269, 06 1 413 7334, 06 1 413 7335, 06 1 413 0838 (fax). Email: service@dertour.hu hétfőtől-péntekig 9-18 óráig www.dertour.hu

Címkék

airways (1) ajánló (4) amari galle (1) anantara (1) Anantara Riverside (1) angol nyelvű idegenvezetés (1) Anse Source dArgent (2) Atlanti-óceán Portugália (1) atlantistheroyal (1) atoll (1) Ausztria (1) Au Co hajó (1) Avani Bentota (1) Bahamák (1) bálnacápa (1) bangkok (2) banyan (1) Banyan Tree Seychelles rum (1) beach (1) Belem (1) bemutatás (1) bemutató (1) berger (1) berjaya (1) Berjaya Beau Vallon Bay Resort (2) beszámoló (3) Bhaya Classic (1) biciklitúra (1) Black Parrot Suite (1) büfévacsora (1) búváriskola (1) búvárkodás a Maldiv-szigeteken (1) búvárszemüveg (1) cape weligama (1) Cascais (1) Castello Beach Hotel (2) Cat Cocos (1) centara grand (1) cetcápa (1) chiang mai (1) Coco de Mer (1) Coimbra (1) colombo (1) Constance Bella Mare Plage The Villas (1) constance ephelia (1) constance lemuria (1) Coral Strand Hotel (1) creol (1) deluxe (1) dertour (7) DERTOUR (4) Dertour (8) dertourdeluxe (1) dondra (1) dubai (1) dzsunka (2) egyéni utazás (1) elefánt (1) élmény (1) előfoglalási kedvezmény (1) Emeraude gőzhajó (1) Estoril és Cascais (1) étterem (1) fenntartható (1) Finnország (1) four seasons (1) fürdőszoba (1) galle (1) gyarmat (1) Hai Phong (1) Hannemann Holiday Residence (1) Hanoi (1) hanoi opre (1) Hilton (1) Hilton Labriz (1) hilton seychelles (1) Hilton Seychelles Northolme (2) holiday inn silon (1) hotel (8) Hotel Coco de Mer (1) hotel értékelés (1) houseriff (1) india (1) India (1) indiai-óceán (2) ismertető (1) Jetwing Colombo Seven (1) jetwing lighthouse (1) kalutara (1) karib (1) kedvezmény (1) kedvező ár (1) Koh Lanta (1) kókusz (1) kopra (1) korallzátony (1) körutazás (3) krabi (2) kreol (1) krokodil (1) Kurumba Maldives (1) landmark (1) La Digue (2) Le Domaine de La Reserve (1) le meridien (1) Le Meridien Fishermans Cove (2) lily (1) Lisboa (1) Liszabon (1) LUnion Estate (1) LUX* South Ari Atoll (1) luxus (6) maia (1) maia luxury hotel (1) maja (1) maldív (1) Maldiv-szigetek (1) maldives (2) manta rája (1) Marie-Antoinette (1) Marokkó (1) Mauritius (1) mayakoba (1) Meiers Weltreisen (4) merülés (1) mexikó (1) Miami (1) Millenium Hilton (1) mirihi island resort (1) Mövenpick Hotel Colombo (1) naplemente (1) nemzeti park (1) northolme (1) Norvégia (1) Norwegian Sky (1) nyaralás (5) Oberoi (1) óceán (1) olcsó (1) Palace Hotel do Bussaco (1) pálma (1) palmjumeirah (1) paradicsom (1) part (3) passion fruit (1) pimalai (2) portugáliai hotelek (2) Pousada (1) pousadák Portugáliában (1) Pousada de Lisboa (1) Praslin (2) program (1) qatar (1) Radzsasztán (1) Raffles Praslin Seychelles (1) resort (1) rizsföld (1) Royal Orchid Sheraton (1) Saigon (1) Sainte Anne Resort & Spa (2) savoy (1) Serra da Estrella (1) Seychelle-szigetek (4) Seychelles (3) síelés (1) Silhouette (1) sivatag (1) Spa (1) srí lanka (2) sri lanka (2) Sung Sot cseppkőbarlang (1) szállás (1) szálloda (4) sziget (4) szigetek (1) szigetország (1) Szilveszter (1) szuvenír (1) Takamaka (1) tea (1) teaültetvény (1) télből a nyárba (1) tenger (2) természet (3) teve (1) Thaiföld (5) thila (1) tipp (4) tower club at lebua (1) tree (1) trópus (5) trópusi sziget (1) túra (2) USA (1) uszony (1) utazás (9) Vallee de Mai (2) Vasco da Gamma (1) vélemény (3) victoria (1) Vietnám (2) világítotorony (1) Vila Galé (1) Vitorlás a Halong öbölben (1) Vivanta by Taj (1) vörös durbincs (1) yucatan (1) Címkefelhő

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása